Rasplesan program BHHC Bookinga u martu

BHHC Booking je odlučio u martu počastiti ljubitelje različitih žanrova sa zanimljivom koncertnom ponudom.

Počinjemo već trećeg marta sa Queen Real Tributeom. Najveći evropski Queen tribute projekat, bend koji je obišao pola svijeta (samo u Brazilu preko 70 koncerata), nastupao je na mnogim velikim festivalima i Queen konvencijama.

Desetog marta BHHC Booking u Sarajevo dovodi Osvajače, legendarni bend iz Srbije osnovan 1990. godine. Kao pravi predstavnici melodičnog Hard & Heavy zvuka skrenuli su pažnju na sebe kako autorskim pjesmama, produkcijom, tako i živim nastupima po kojima su bili karakteristični. Veliki doprinos samom zvuku dao je i legendarni klavijaturista Laza Ristovski iz čijeg studija je izašao prvi album.

Sedamnaestog marta u Slogu stižu Sajsi MC, DJ BKO, a publiku će uz zvuke devedesetih zagrijati i ohladiti Zlijay aka Mixmaster Zlee!

Sajsi MC je pseudonim za Ivanu Rašić, koja od 2011. surađuje i nastupa sa DJ BKO-om, te neizostavnom Tijanom Rasić aka MC Schweca Rispek. Spot za pjesmu “Antifa kučke” koji je zbog teksta izazvao burne reakcije na beogradskoj sceni izdali su 2012. godine, a nedugo zatim su uslijedili ništa manje provokativni spotovi za pjesme “Gledaj” i “Ti si moj”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *