Predstavljanje albuma Sarajevoholik 19. maja u AG-u

Sve rap glave mogu očekivati odličan koncert koji će se održati 19. maja ove godine u klubu AG. Sarajevski reper Prof. sterMa promoviše svoj novi album “Sarajevoholik” živim nastupom na kojem će mu se pridružiti majstori rap, stand-up i DJ zanata.

Ukoliko ste ljubitelji verbalnih okršaja, uživat ćete u nastupima Helem Nejsea i MC-ja Stoposto. Radijska senzacija Helem Nejse transformisala se u rep dvojac; Stihomir i Čika Gagara objavili su album “Go u Gostima” koji je oduševio ljubitelje hip-hopa, ali i ostale muzičke sladokusce.

Stoposto, jedan od najharizmatičnijih MC-ja, nazovimo je, nove generacije, brusio je svoje sposobnosti aktivnim studijskim radom, ali i u verbalnim okršajima (battleovima) na području cijele Bosne i Hercegovine, te zemalja regiona.

Jasmin Džemidžić je specijalni gost. Ovaj stand-up komičar se zbog svoje životne situacije naziva sit down komičarem. Njegov humor je zarazan, njegove opaske se mogu doimati brutalne, ali u pitanju je oštroumnost kakvu rijetko koji domaći stand-up komičar demonstrira za vrijeme svojih nastupa.

Za zagrijavanje i hlađenje bit će zadužen Zlijay. Sa više od petnaest godina iskustva u profesionalnom bavljenju muzikom u ulogama DJ-a, radijskog promotera i producenta, te cijelim životom posvećenim zvuku i potrazi za boljim i drugačijim, nije pretjerano reći da je Zlijay jedan od najboljih DJ-jeva regiona čije ime je postalo ‘brand’ koji označava dobar zvuk i još bolju zabavu.

Cijena ulaznice je 5 KM. Vidimo se!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *